de jersei polar d'adult a pantalons de bebé


teníem per casa un jersei polar una mica fet malbé, amb forats i cremalleres que no tanquen... així que vaig aprofitar aquesta tela per fer uns pantalonets al Noah.
Primer vaig retallar un rectangle de tela del jersei, i després vaig aprofitar uns pantalons que ja teníem per fer el patró, calcant-los a la tela "nova". Vaig voler provar unes pintures per roba que m'han regalat per nadal i vaig estampar unes marietes. Després vaig cosir les vores i vaig afegir punys als turmells i la cintura.
Per ser els primer no estan malament, però hi ha coses a millorar: la pintura tèxtil no va bé en roba polar i els turmells han quedat estrets...

Aquí teniu les fotos!



teníamos por casa un jersey polar que estaba un poco estropeado, con algunos agujeros y cremalleras que no cierran... así que aprovaché la tela para hacer unos pantalones a Noah.
Primero recorté un rectángulo en la tela del jersei, y después aproveché un pantalón que ya teníamos para sacar al patrón calcándolos en la tela "nueva". Como quería probar una pintura para ropa que me han regalado por navidad, estampé unas mariquitas. Después cosí el pantalón y le añadí puños a los tobillos y la cintura.

Para ser los primeros no están mal, aunque hay cosas a mejorar: la pintura téxtil no va bien en tejido polar y los tobillos quedaron estrechos...

Aquí están las fotos!

Comentaris

  1. Doncs així semblen molt xulos! m'agrada la combinació de gris i vermell.
    Ptns

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada