galetes de diumenge

Feia dies que tenia ganes de fer galetes, i avui ha sigut el dia.
Hace días que quería hacer galletas y hoy ha sido el día.

Unes són d'ametlla i les altres de xocolata i aquí us deixo les receptes per si us animeu a tastar-les.
Unas son de almendra y las otras de chocolate y aquí os dejo las recetas por si os animáis a probarlas. 

Galetes d'ametlla:
220 gr de farina
100gr d'ametlla mòlta
1 ou
100gr de sucre
175 gr de mantega mig fosa
Primer barregem la mantega i el sucre, després afegirem l'ou, la farina i l'ametlla.
Fem una bola amb la massa i l'emboliquem amb paper film i reservem a la nevera durant una hora.
Traiem la massa una mica dura.
Estirem la massa al marbre de la cuina (podem tirar una mica de farina per que no s'enganxi), donem forma a les galetes.
Les courem al forn 180º durant uns 15 minuts.

Galetes de xocolata:
250gr de mantega mig fosa
220gr de sucre morè
1ou gros
40 gr de cacau pur
430gr de farina
Primer barregem mantega, sucre i ou, després afegim la farina barrejada amb el cacau.
Fem una bola amb la massa i l'emboliquem amb paper film i reservem a la nevera durant una hora.
Traiem la massa una mica dura.
Estirem la massa al marbre de la cuina (podem tirar una mica de farina per que no s'enganxi), donem forma a les galetes.
Les courem al forn a 170º durant uns 10-12 minuts.

BON PROFIT!!

Galletas de almendra:
220gr de harina
100gr de almendra molida
1 huevo
100gr de azúcar
175gr de mantequilla un poco fundida
Primero mezclamos mantequilla y azúcar y después añadimos el huevo, la harina y la almendra.
Hacemos una bola con la masa y la envolvemos en papel film, y la reservamos en la nevera durante una hora. Sacamos la masa un poco dura.
Estiramos la masa en la encimera (podemos poner un poco de harina para que no se enganche), damos forma a las galletas.
Las horneamos a 180º durante 15 minutos aproximadamente.

Galletas de chocolate:
250gr de mantequilla un poco fundida
220gr de azúcar moreno
1 huevo grande
40 gr de caco puro
430gr de harina
Primero mezclamos mantequilla, azúcar y huevo y después añadimos la harina mezclada con el cacao.
Hacemos una bola con la masa y la envolvemos en papel film, y la reservamos en la nevera durante una hora. Sacamos la masa un poco dura.
Estiramos la masa en la encimera (podemos poner un poco de harina para que no se enganche), damos forma a las galletas.
Las horneamos a 170º durante 10-12 minutos.

BUEN PROVECHO!!




Comentaris

Publica un comentari a l'entrada