diari d'en Noah... complementària

Ja han passat 6 mesos, i ens ha tocat començar amb l'alimentació complementària (complementària, no substitutiva ehh! com insinuen alguns metges).
Fa temps que pensava en aquest dia, ja tenia ganes de deixar-li tastar coses noves, "jugar" amb el menjar, provar textures. . . jo pensava que el menjar amb cullera li encantaria, però res d'això. Hem començat amb la fruita en papilla i no li fa gaire gràcia, accepta la cullera però es guarda el menjar a la boca (tipus hàmster) i quan amb la llengua es topa amb el plàtan, la pera o el que sigui fa ganyotes i al cap d'una estona s'ho empassa o li surt de la boca, està jugant. També ha tastat el pa, i això sembla que li fa més gràcia, però no pas pel gust! sinó perquè li vam donar un trosset i ell anava jugant, llepant, estirant. . .
De moment seguim amb el pit (tot i que la infermera ens va orientar a anar substituint el pit pel menjar) i anem provant coses noves, ell està encantat i nosaltres també, però em va decebre una mica que no "ataqués" la fruita.

No us deixeu enganyar per les fotos!! el que li agrada és el plat i la cullera, molt més interessants que el menjar!


Ya han pasado 6 meses, y nos ha tocado empezar con la alimentación complementaria (complementaria, no sustitutiva ehh! Como insinúan algunos médicos).

Hace tiempo que pensaba en ese día, ya tenía ganas de dejarle probar cosas nuevas, "jugar" con la comida, probar texturas. . . yo pensaba que la comida con cuchara le encantaría, pero nada de eso. Hemos empezado con la fruta en papilla y no le hace mucha gracia, acepta la cuchara pero se guarda la comida en la boca (tipo hámster) y cuando con la lengua se topa con el plátano, la pera o lo que sea, hace muecas y al cabo de un rato se lo traga o le sale de la boca, está jugando. También ha probado el pan, y eso parece que le hace más gracia, pero no por el sabor, sino porque le dimos un trocito y él iba jugando, chupando, estirando. . .

De momento seguimos con el pecho (aunque la enfermera nos orientó a ir sustituyendo el pecho por la comida) y vamos probando cosas nuevas, él está encantado y nosotros también, pero me decepcionó un poco que no "atacara" la fruta.

No os dejéis engañar por las fotos! lo que le gusta es el plato y la cuchara, mucho más interesantes que la comida!

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada