col·lecció recycling 2.0

I aquí més peces amb les samarretes reciclades.

Y aquí más piezas recicladas.

Un pantaló d'estiu en color verd llima. El patró l'he fet a partir d'un pantaló que ja teniem, però com que li quedava una mica justet l'he allargat i eixamplat. Si necessiteu ajuda per treure un patró a partir d'una altra peça de roba podeu consultar aquest tutorial de la pantigana. El pantaló que jo he fet és a partir de la talla12m, en Noah té 9m i porta bolquers de roba, si algú vol les mides per dibuixar-lo a mà només ho ha demanar.

En primer lugar, un pantalón de verano en verde lima. He sacado el patrón a partir de un pantalón que ya teníamos, pero como le iba un poco justo lo he alargado y ensanchado. Si necesitáis ayuda para sacar el patrón a partir de otra pieza podéis consultar este tutorial de la  pantigana.
El pantalón que yo he hecho es a partir de una talla 12m, Noah tiene 9m y lleva pañales de tela, si alguien quiere las medidas para dibujarlo a mano sólo lo tiene que pedir.

M'encanten els pantalons de dues peces! Com en el cas dels bombatxos, aquests pantalons estan formats per dues peces, una per cada cama i es cus pel mig (ràpid i fàcil!). En aquest cas porten cintura en roba de punt (no de puny) i les vores estan rematades amb una puntada triangular ben senzilla.

Me encantan los pantalones de dos piezas! Como en el caso de los bombachos, estos pantalones están formados  por dos piezas, una por pierna, y se cose en el medio (rápido y fácil!). En este caso llevan la cintura en tela de punto (no de puño) y en vez de dobladillo lleva una puntada triangular.

La segona peça, és una "ranita" amb patró de la revista ottobre. He barrejat dues talles per ajustar-lo més a les nostres necessitats, però tot i així la talla no m'acaba de convèncer. En l'original només porta snaps a l'entrecuix però he afegit uns al tirant per què el cap passi millor. (I sort! perquè els de l'entrecuix tenen poca roba i costen molt de treure...)
Un patró força senzill també, tot i que no hi ha res comparable als pantalons.

La segunda pieza es una ranita con patrón de la revista ottobre. He mezclado dos tallas para ajustarlo más a Noah, pero aún así no me acaba de convencer. En el original sólo lleva snaps en la entrepierna pero he añadido uno al tirante para que la cabeza pase mejor.. (y menos mal! porque los de la entrepierna tienen poca tela y cuesta mucho abrirlos...)
Un patrón bastante fácil, aunque  no hay nada comparable a los pantalones.

En breu espero estrenar-me amb la raglan!

En breve espero estrenarme con la raglán!


Comentaris


  1. Nena recicles que és un gust! m'encanten les dos peces i al no tenir que fer-les servir et dire que el de la Tour Eiffel és genial
    Ptns

    ResponElimina
  2. gràcies guapa!! el disseny de la torre eiffel m'agrada molt, així que l'hauré d'arreglar. jeje

    ResponElimina
  3. Els dos són genials, però també m'ha robat el cor el mono de la torre eiffel!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada