diari d'en noah: minipop, el meu primer festival

Aquest cap de setmana hem anat a Tarragona. Com a família mammaproof, el Patronat de turisme de Tarragona ens va convidar al festival minipop, un festival de música pensat per nens.

Així divendres vespre vam arribar a l'hotel, després de fer les gestions de check-in vam enfilar cap a l'habitació i només obrir la porta... vam tancar. L'habitació era doble però amb llits separats (que a més a més no es podien juntar), i havíem demanat expressament llit de matrimoni pel tema del colecho, no volíem perdre en Noah a la nit...
Primer problema només arribar, els de l'hotel ens asseguraven que no podien fer res perquè ja no tenien habitacions disponibles amb llit de matrimoni i nosaltres no sabíem que fer... finalment ens van trobar una solució. Una estructura de dos llits però que no es podia separar, a una suite amb vistes a l'amfiteatre i el mar. La única nota negativa: teníem l'escenari del festival just a sota de la finestra, això va dificultar la migdiada del peque i va allargar la nit, ja que els concerts acabaven cap a la 1h.

Ja instal·lats, vam obrir el kit de benvinguda que el patronat ens havia preparat: informació turística i les entrades al festival.


 Este fin de semana hemos ido a Tarragona. Como familia mammaproof, el Patronato de turismo de Tarragona nos invitó al festival Minipop, un festival de música pensado para niños.

Así viernes tarde llegamos al hotel, después de hacer las gestiones de check-in enfilamos hacia la habitación y sólo abrir la puerta ... cerramos. La habitación era doble pero con camas separadas (que además no se podían juntar), y habíamos pedido expresamente cama de matrimonio por el tema del colecho, no queríamos perder en Noah por la noche ...
Primer problema sólo llegar, los del hotel nos aseguraban que no podían hacer nada porque ya no tenían habitaciones disponibles con cama de matrimonio y nosotros no sabíamos que hacer ... finalmente nos encontraron una solución. Una estructura de dos camas pero que no se podía separar, a una suite con vistas al anfiteatro y el mar. La única nota negativa: teníamos el escenario del festival justo debajo de la ventana, esto dificultó la siesta del peque y alargó la noche, ya que los conciertos acababan hacia la 1h.

Ya instalados, abrimos el kit de bienvenida que el patronato nos había preparado: información turística y las entradas al festival.

El minipop es va inaugurar divendres tarda, però fins dissabte tarda no es feia el gruix de les activitats. Per tant vam aprofitar el matí de dissabte per conèixer la ciutat. Vam quedar encantats amb la passejada, a més a més, amb la pulsera del festival podies visitar gratuïtament les ruïnes romanes.



El Minipop se inauguró el viernes tarde, pero hasta el sábado tarde no se hacía el grueso de las actividades. Por tanto aprovechamos la mañana del sábado para conocer la ciudad. Quedamos encantados con el paseo, además, con la pulsera del festival podías visitar gratuitamente las ruinas romanas.

A la tarda s'obria el recinte minipop. Allà, acompanyant els diferents concerts, hi havia stands amb productes infantils, sobretot de roba. També es feien diferents tallers per la canalla. A més a més, hi havia un espai nadó (0 a 3anys) on podies trobar un parell de canviadors, tallers i una carpa amb catifa, matalassets i una petita biblioteca.
A fora del recinte hi havia una petita fira de minikrafts amb teles, galetes, pitets, mantes... tot de productes artesanals i molt dolços.

Els tres vam gaudir de la música, dels contes i poc dels tallers. Per fer els tallers t'havies d'apuntar i quan vam arribar a les 18h ja estaven tots plens... però per mi, la vessant més negatives és que tot i que hi havia marcat l'edat a qui s'adreçaven els tallers trobaves nens de totes les edats per tot arreu, i tenint en compte que les places eren limitades em va semblar força lleig.
Després de sopar, vam tornar a sentir un ratet de música i cap a les 24h enfilaven cap a l'habitació on els tres vam dormir acompanyats per la banda sonora del festival (crec que la música era bastant tranquileta aquella hora).



Por la tarde se abría el recinto Minipop. Allí, acompañando los diferentes conciertos, había stands con productos infantiles, sobre todo de ropa. También se hacían diferentes talleres para los niños. Además, había un espacio bebé (0 a 3 años) donde podías encontrar un par de cambiadores, talleres y una carpa con alfombra, colchonetas y una pequeña biblioteca.
Fuera del recinto había una pequeña feria de minikrafts con telas, galletas, baberos, mantas ... todo de productos artesanales y muy dulces.
Los tres disfrutamos de la música, los cuentos y poco de los talleres. Para hacer los talleres habías de apuntar y cuando llegamos a las 18h ya estaban todos llenos ... pero para mí, la vertiente más negativas es que a pesar de que había marcado la edad a la que se dirigían los talleres encontrabas niños de todas las edades en todas partes, y teniendo en cuenta que las plazas eran limitadas me pareció bastante feo .
Después de cenar, volvimos a sentir un rato de música y hacia las 24h enfilaban hacia la habitación donde los tres dormimos acompañados por la banda sonora del festival (creo que la música era bastante tranquilita esa hora).




Diumenge matí, després de fer maletes ens vam traslladar al barri del Serrallo, a on conclouria el festival. Allà hi havia taller de circ, espai de jocs i un conte teatral. A banda d'un vermut amb bona música.
A més a més, si havies matinat, podies recollir tiquets per fer el passeig en golondrina pel port. Nosaltres no vam matinar, però a l'última viatge de la golondria sobraven places i ens vam poder afegir.

Vam acabar el cap de setmana en un bon restaurant, coincidint amb el festival, s'inauguraven les jornades gastronòmiques de l'arrós. I després d'un bon àpat cap a Barcelona.

Ah!! dissabte vaig comprar 4 retalls ben colorits, a veure si els puc fer servir aviat!
Bona setmana!

Domingo mañana, después de hacer maletas nos trasladamos al barrio del Serrallo, donde concluiría el festival. Allí había taller de circo, espacio de juegos y un cuento teatral. Aparte de un vermut con buena música.
Además, si habías madrugado, podías recoger tickets para hacer el paseo en golondrina por el puerto. Nosotros no madrugar, pero a la última viaje de la golondria sobraban plazas y nos pudimos añadir.

Acabamos el fin de semana en un buen restaurante, coincidiendo con el festival, se inauguraban las jornadas gastronómicas del arroz. Y después de una buena comida hacia Barcelona.

Ah! Sábado compré 4 recortes bien coloridos, a ver si los puedo usar pronto!
Buena semana!


Comentaris

  1. Be, no tot han estat males notícies, en quant el llit, doncs ja se sap, de vegades sol passar.
    La veritat és que tant en Noah com vosaltres haureu gaudit molt, encara que a Barcelona segur que heu arribat molt cansats, però ha valgut la pena. Fins la próxima sortida.
    Rosana

    ResponElimina
  2. Qué bé aquest festival... el tema dels llits, la próxima vegada porteu un tornabis i descolleu la tauleta... no serieu els primers a fer-ho, jajajaja

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada