l'aixovar de la bressol 2: bosses per la roba

a la bressol ens demanen una bossa de tela per la roba neta i una altra per la bruta, i com no podia ser d'altra manera m'he animat a fer les dues.

para la guarde nos piden una bolsa de tela para la muda limpia y otra para guardar la ropa sucia, y como no podía ser de otra manera me animé a coser las dos.

La bossa per la muda de recanvi és una bosseta senzilla amb cordó, feta amb dues teles diferents i un cordó de sabates. Les marietes són d'estampació pròpia :-).



La de la ropa limpia es una bolsa con cordón, con dos telas diferentes. Las mariquitas son de estampación propia :-).

I per la roba bruta... com que fem servir bolquers de roba i tindrem roba bruta sí o sí, he fet servir teles plastificades i així ens estalviem les bosses de plàstic. Aquesta tanca amb cremallera ja que em semblava més pràctic. Vaig estar dubtant si posar una cinta per penjar la bossa però no em vaig decidir. Cap suggerència?

Y la de la ropa sucia. Como usamos pañales de tela y tendremos ropa sucia día sí y día también he usado una tela pastificada y así me ahorraba las bolsas de plástico. Esta cierra con cremallera porque me pareció más práctico. Dudé si poner alguna cinta para colgar y al final no me decidí. Alguna sugerencia??

Comentaris

  1. Hola!! Soc la Marta. Jo possaria alguna cinta per penjar-ho. Almenys a l'escola de la núria, la profe deixava totes les coses que recolliem els pares al penjador de cada nen!! Petons!!!!

    ResponElimina
  2. Posa una anella per penjar sera mes practic. Les dues son molt macas.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada