2n aniversari la pantigana: repte tela horribilis vs. prenda ponible

Ja us vaig explicar que la pantigana havia proposat un nou repte. Jo no tenia cap tela horribilis per casa, així que li vaig demanar alguna de les que ella no volguès.

Ya os expliqué que la pantigana propuso un nuevo reto. Convertir una tela fea, fea en algo ponible. Como no tenía ninguna tela horribilis por casa le pedí que me mandara alguna de las que no quisiera ver más.

Em va enviar això.

Me envió esto.

Bé, "para gustos, los colores" perquè a mi aquesta tela m'agrada molt! els colors, els quadradets... no crec que sigui gens horribilis. Però, ja que ella m'havia enviat la roba generosament, com a mínim la invertiríem en el seu repte.
Li vaig donar voltes uns dies: faria una camisa? un vestit? una faldilla?
Al final em vaig decidir pel meu clàssic, una peça que ens fa falta, farà servei, és ràpida i pràctica.


Bien, para gustos, los colores, porque a mi la tela me gusta, el azul con naranja, los cuadraditos... no crep que sea para nada horribilis. Pero ya que ella me mandó la tela generosamente, como mínimo la tenía  que utilizar en su reto.
Estuve dándole vueltas unos días: cosería una camisa? un vestido? una falda?
Al final ganó un clásico (como mínimo en mi caso); una pieza práctica, rápida y que usaremos mucho.

Aquí estan els bombatxos en acció. La roba és primeta, així que tenen doble capa, amb una samarreta vella negra he fet l'interior. La tela de cintura i punys és roba elàstica a 2€/m (no és cotó, però no és pot demanar més).
En aquest cas, he fet el detall assimètric per donar-li més vida a la tela, ja que tota sencera em semblava una mica sossa. La cintura està feta amb tela no elàstica (la mateixa que el pantaló) i tela de punt tipus samarreta. Tinc pendent d'afegir elàstic amb cintura ajustable per acabar de cenyir el pantaló.
(perdoneu la mala qualitat de les fotos)

Aquí están los bombachos en acción. La tela es finita, por lo que hice doble capa con una camiseta vieja de color negro. La tela de cintura y puños es tela elástica a 2€/m (no es algodón, pero no se puede pedir más).
En este caso, he puesto el detalle asimétrico para dar más vida a la tela, porque toda igual me pareció sosilla. La cintura está hecha con tela no elástica (la misma que el pantalón) y tela de punto tipo camiseta.
Tengo pendiente añadir el elástico con cintura ajustable para acbar de ceñir el pantalón.
(perdonad la mala calidad de las fotos)

Que us sembla? repte superat??

Qué os parece? reto superado??

Per molts anys a la pantigana!!!

Felicidades!!!

Comentaris

  1. Bé la roba horribilis horribilis no la trovo pero maca doncs tampoc, jaja. El que si m'agrada és el pantaló i sobretot el model
    Ptns guapi

    ResponElimina
  2. Que mono tu niño con los pantalones!! La verdad es que han quedado muy bien, la tela no se aprecia muy bien en las fotos pero tampoco parece tan fea. Felicidades!!

    Besitos

    ResponElimina
    Respostes
    1. gracias!! a mi no me parece fea. Aunque sí que tiene algo de horribilis, al lavarla se le han hecho un montón de bolitas... pero bueno, en eso consistía el reto!

      Elimina
  3. Tampoc crec que sigui tant horribilis la tela, però el que són genials són els pantalons i sobretot el teu petit!

    ResponElimina
    Respostes
    1. gràcies!! a mi la tela m'agrada, tot i que un cop treballada és cert que es desfila molt i al rentar han sortit moltes boletes a la roba, aquesta devia ser la vessant horribilis, jajaja.
      una abraçada i molts ànims per la recta final!!

      Elimina
    2. No t'havia dit res, perquè he anat un xic liada. La setmana passada vam rebre el teu retall i desitjos per a la manta dels 100 desitjos. Moltes gràcies! M'agrada especialment que hagi estat un retall de tela important per a tu. Espero poder fer-ne l'entrada corresponent en els propers dies!

      Elimina
  4. Me encantan!!! qué pantalones más chulos!! a mi me encanta!

    ResponElimina
  5. A la fi estic fent el recopilatori!!!
    Aquesta setmana sabreu alguna cosa ;-)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada