maratón telaria: inspiración retro

ja ha començat el maratón de Telaria, i per la primera setmana toca inspiració Retro. Em va costar força decidir què cosir i quines teles fer servir, crec que cosir per a un nen sovint és més complicat i menys lluït que per les nenes (espero que alguna participant em demostri el contrari ;-P).

Després de molt pensar i molta inspiració  vaig trobar les teles, a partir d'una camisa vella que ja no feia servir; i com que era molt primeta em vaig decantar per una samarreta de màniga llarga (que ens fan falta).
El patró és de la ottobre, trobo que la màniga raglan fa mooolt de retro, jeje.

Les mànigues són en tela negre de punt. Com que la camisa no és gens elàstica vaig afegir uns snaps (també reciclats de la camisa) al coll per facilitar el canvi de roba, però tot i així costa una mica de posar i treure.
I al coll i a la cintura porta un bies de cercles que em va semblar un bon contrast amb la resta de la samarreta.

I a lluïr-la!!

(publicat via mòbil)

Comentaris

  1. No coneixia el teu blog, m'encanta descobrir nous blogs :) T'ha quedat una samarreta molt xula i tens raó, cosir per nen és poc lluit i tu encara que has fugit dels quadres escocesos jajajaja que totes hem fet quadres pels nens ^^ Això sí, van tots ben guapus. Petons!

    http://modistilladepacotilla.blogspot.com.es

    ResponElimina
    Respostes
    1. benvinguda!! he defugit dels quadros sí, però no ha estat fàcil! jajjaa
      està molt bé aquest maratón per posar al dia l'armari dels peques

      Elimina
  2. Doncs tu fas monades per nens! t'ha quedat xulíssima!
    Ptns

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada