diumenge, 23 de febrer de 2014

magdalenes: toffe i poma

Des de werthers em van oferir participar en un repte: crear una recepta amb alguna de les seves varietats.
Repte acceptat!!

Desde Werthers me ofrecieron participar en un reto: crear una receta con alguna de sus variedades.
Reto aceptado!!!

Proposta? unes riques magadalenes de compota de poma i caramels werthers varietat toffee.
Ingredients: (12u)
4 ous
2 iogurts grecs
250gr de farina
150gr de sucre
1 sobre de llevat químic
20 caramels toffee


Per la compota de poma:
3 pomes
el suc de mitja llimona
4 cullerades de sucre
canyella
aigua (70ml)
Podeu seguir aquesta recepta.


Propuesta? unas ricas magadalenas de compota de manzana y caramelos wethers variedad toffee.
Ingredientes (12u):
4 huevos
2 yogures tipo griego
250gr harina
150gr azúcar
un sobre de levadura
20 caramelos toffee

Para la compota:
3 manzanas tipo golden
el zumo de medio limón
4 cucharadas de azúcar
70ml de agua
Podéis seguir esta receta para hacerla.

"con las manos en la masa"
tallem els caramels, al ser tovets no tindrem problema en fer-ho amb un ganivet; o podeu demanar ajuda als nens i que ho facin a mà. De cada caramel en sortiran uns 6 trossets. Reservem.

 

Con las manos en la masa:
cortamos los caramelos, al ser blanditos no tendremos problema al utilizar un cuchillo; o podéis pedir ayuda a un pinche infantil y que ellos lo hagan a mano. De cada caramelo saldrán unos 6 trocitos.


Comencem amb la massa per les magdalenes:
separem les clares i els rovells dels ous. Muntem les clares a punto de nieve i ho reservem a la nevera. Barregem el sucre, els rovells i els iogurts (ens podem ajudar de la batedora).
A mesura que tamissem la farina i el llevat ho anem barrejant amb la mescla teníem. Remenem amb una espàtula o llengua de silicona, mai amb la batedora!!!
Afegim les clares d'ou i ho barregem fins que quedi homogeni.
Fet això, incorporem la compota de poma i mesclem.
tamizamos la harina


empezamos la masa para las magdalenas.
Separamos las claras del huevo y las yemas. Montamos las claras a punto de nieve y las reservamos en la nevera.
Mezclamos harina, las yemas y los yogures (nos podemos ayudar con la batidora).
A medida que tamizamos la harina y la levadura lo vamos mezclando con lo que ya teníamos. Mezclamos con una espátula o una lengua de silicona, nunca con la batidora!!!
Añadimos las claras y mezclamos hasta que quede una masa homogénea.
Añadimos la compota de manzana.

Agafem els motllos. Si feu servir motllos de silicona podeu posar els motllos de paper per tal que quedin més estétiques ;-). Si no afegiriu aquests paperets cal untar cada motllo amb oli o mantega per evitar que s'enganxin.
Omplim els motllos fins la meitat més o menys. I afegim els trosset de caramel. 



Preparamos los moldes.
Si vais a usar moldes de silicona podéis añadir moldes de papel para que queden más estéticos ;-). Si vais a usar los moldes tal cual, debemos untarlos en aceite o mantequilla para evitar que se peguen.
Rellenamos los moldes hasta la mitad y añadimos los trocitos de caramelo.

Fornegem durant 20' ò 30' a 180º. Fins que veiem que han pujat i al punxar amb un escuradents, aquest surt net.
Deixem de refredar i demotllem.
Llestes per devorar!!!
Veure-ho que el toffee s'ha fos i queda com un suau dolç de llet.

Horneamos durante unos 20' o 30' a 180º. Hasta que veamos que han subido y que al pinchar con un palito, éste salé limpio.
Dejamos enfriar y desmoldamos.
Listas para devorar!!!
Veréis que el toffee se ha deshecho y queda como un suave dulce de leche.


Mmmmmm!!!!



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