tiempo de playa

Biquini nou!!
Vaig cosir aquest biquini a principis d'estiu perè treure fotos i preparar entrades s'està convertint en tasca impossible!! m'hauré de buscar un bon pal de selfies.
Per aquí intentem disfrutar del sol, de l'estiu i dels petits (cada dia més grans!!)Cosí este biquini a principios de verano, pero sacar fotos imposible y preparar entradas... uff! todavía más complicado. Por aquí disfrutando del sol, del verano y de los peques :-)

La calceta del banyador és patró de la pantigana (ja la vaig cosir aquí) i la part de dalt està fet a ojímetro tot i que ha quedat un poc petita, així que queda pendent cosir un de la meva talla. Està estrenat, remullat, arrebossat i rentat! jeje
fotos glamuroses?? a la platja i amb nens??? XD
amb treure algunes fotos ja em conformo


La braguita del bañador es del patrón de la pantigana (ya la cosí aquí) y la parte de arriba hecha a ojo ha quedado un poco pequeña, queda pendiente coser uno de mi talla. Conste que está estrenado, remojado, rebozado de arena y lavado! jejeje
fotos glamurosas?? en la playa y con niños?? XD
con sacar algunas fotos me conformo

Les teles són del mercat dels Encants, licra per l'exterior i folre blanc per dins. Els tirants són d'un pack del decathlon.
La tela de licra es dels Encants, forro interior en blanco del mismo sitio y los tirantes de un pack de decathlon.
Comentaris

Publica un comentari a l'entrada