hilos, cuerdas y más (actividades indoor)

Us propos una activitat per aquests dies de pluja i fred que comencen a arribar, però que podeu aprofitar per qualsevol dia! és una activitat tranquila per abans d'anar a dormir o per jugar un ratet.
Nosaltres el tenim muntat i en Noah (3a) tria quan va a jugar, o a vegades nosaltres li fem la proposta de joc. També pot participar en Gael (11m), tot i que a la seva manera, jeje.

Aquí una propuesta para esos días de lluvia y frío pero que también sirve para cualquier día. Es una actividad tranquila, puede ser para antes de ir a dormir, o para entretenerse un ratito sin más. 
Nosotros lo tenemos montados, y Noah (3a) escoge cuando juega, o a veces le hacemos nosotros la propuesta. Y también puede participar Gael (11m) aunque a su manera, jeje.


Es tracta d'un tapís per passar fils i cordes. Nosaltres hem afegit neteja pipes, plomes, fils de llana, trapillo i les cordes d'scoobydoo. El límit el poses tu! ;) és interessant fer servir diferents materials i coloraines.
Se trata de un tapiz para ponder hilos, y cuerdas. Nosotros además le hemos añadido limpia pipas, plumas... hilos de lana, trapillo y las cuerdas de scoobydoo. Imaginación al poder!! lo divertido es que sean diferentes materiales, coloridos. 

La malla és un enreixat de plàstic comprat a la ferreteria (4€/m), i amb un forat mitjà. Vull dir que hi ha de més grans i suposo que també més petit (on jo vaig anar no, no hi havia més petit). També els he vist en tela de sac, però molt més cars.
La idea és que tinguin accés pels dos cantons per poder anar passant els fils.
La malla es un enrejado de plástico comprado en la ferretería (4€/m), y de agujero mediano. Los hay más grandes, y también más pequeños supongo. También lo he visto en arpillera pero bastante más caro. La idea es que tengan acceso por dos lados para poder ir pasando los hilos.



I a passar l'estona!!
y a pasar el rato!!

(amb aquesta activitat es treballa la psicomotricitat fina i la creativitat, com més materials diferents oferim, més estimulació sensorial - sense passar-se!!- i que deixin vola la imaginació!! Es pot adaptar a nens més grans canviant la mida del forat i amb una agulla de lana, per exemple. També podeu fer servir un bastidor)
(con esta actividad también la psicomotricidad fina, a mayor variedad más estímulos sensoriales-sin pasarse!!-, y a dejar volar la imaginación!! se puede adaptar a niños más mayores cambiando el tamaño del enrejado y usando una aguja lanera por ejemplo. También podéis añadir un bastidor)

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada