divendres, 18 de desembre de 2015

reciclyng friday: camisetas

Una proposta de reciclatge. Tinc guardades moltes samarretes per reciclar, però sovint no sé en què fer-les servir. I m'encanta comprar teles, els veig mil i una possibilitats, però a vegades no trobo on ubicar-les sense que desllueixin.
Aquesta vegada hem buidat dos calaixos, el de la roba per reciclar i el de les teles que esperen la tissora.
Una propuesta de reciclaje. Tengo guardadas muchas camisetas para reciclar, pero muchas veces no sé cuándo usarlas. Y me encanta comprar telas! (es un vicio), veo mil y una posibilidades, pero a menudo no acabo encontrando un proyecto "digno".
Esta vez he vaciado dos cajones, el de la ropa para reciclar y el de las telas que esperan la tijera.

Tenia pendent fer algunes samarretes pel Noah. Per fi ha arribat el dia! I aquesta setmana he estat fent costura en sèrie.
Un patró. 3 samarretes. Una tela estampada i una llisa. La tela estampada és punt de Cal Joan i la llisa reciclada de samarretes velles. Només he pogut acabar una samarreta, les altres dues tenen pendents els colls i les vores, esperem que aquest cap de setmana trobi un ratet de costura i sinó ja per Nadal. Aquesta vegada el coll l'he fet com un puny, i la vora amb una puntada de la overlock, que tinc la màquina normal en prèstec ;)
Tenía pendiente hacer algunas camisetas para Noah. Por fin ha llegado el día! Y esta semana he estado haciendo costura en serie.
Un patrón (raglan ottobre). 3 camisetas. Una tela estampada y otra lisa.
La tela estampada es punto de Cal Joan y la lisa reciclada de camisetas viejas. Sólo he podido acabar una camiseta, las otras tienen pendiente cuello y dobladillo, espero encontrar un ratito esta semana, sino ya para navidad.
Esta vez el cuello lo he hecho con un puño y el dobladillo con overlock, que la máquina normal está en un préstamo ;)

Quan li vaig emprovar va dir que ja no se la volia canviar, jeje. Estrenada!!
Cuándo se la probó dijo que ya no se la quería cambiar, jeje. Estrenada!!


1 comentari:

  1. que xula! m'encanta l'estampat i al model li queda super guapa
    Ptns

    ResponElimina