t'animes?

Srta Pizpiretta està de sorteig, un cúter circular i una base de tall (van molt bé!!), unes teles de cotó i unes agulles de cap. Si us animeu a provar sort passeu-vos pel seu blog i allà veureu què heu de fer. Teniu temps fins el 31 de març!

Srta Pizpiretta está de sorteo, un cúter circular y una base de corte (van muy bien!!), unas telas de algodón y anos alfileres. Si os animáis a probar suerte pasaros por su blog y allí veréis qué tenéis que hacer. Tenéis tiempo hasta el 31 de marzo!mi rincon de mariposas ens proposa un cosim plegades, uns pantalons sarouels per nosaltres, si us animeu a cosir teniu temps fins al 5 de març per apuntar-vos.
mi rincon de mariposas
nos propone un cose con nosotras, unos pantalones sarouel para nosotras, si os animáis a coser tenéis tiempo hasta el 5 de marzo para apuntaros.Amigurumis4you també està de sorteig, però us he de donar pressa perquè acaba el 2 de març! És un súper sorteig, passeu-vos per la seva entrada  i veieu que sorteja i què cal fer per participar.

Amigurumis4you también está de sorteo, pero debéis daros prisa porque finaliza el 2 de marzo! Es un súper sorteo, pasaros por su entrada y veis qué sortea y cómo participar.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada