turquets, bombachos, sarouels, zaragüelles...

En aquesta entrada us vaig ensenyar els primers pantalons de bebé que he fet, ara li havia de fer uns de nous però no tenia cap pantaló de referència així que vaig adaptar i redissenyar el patró d'un llibre de costura infantil ("Moda y complementos para tu bebé, de Astrid Le Provost"). Tot i que últimament comprem talla 9/12 mesos, en aquest cas he fet servir el patró de 6 mesos i fins i tot així són grans.

En esta entrada os enseñé los primeros pantalones de bebé que he hecho, ahora tenía que hacer unos nuevos pero no tenía ningún pantalón de referencia, así que he adaptado y rediseñado el patrón de un libro de costura infantil ("Moda y complementos para tu bebé, de Astrid Le Provost"). Aunque últimamente compramos talla 9/12 meses, en este caso he usado el patrón de 6 meses y aún así son grandes.


Estan fets amb tela de dessuadora i com que el color em semblava poc alegre li vaig afegir aquest detallet al cul.

Están hechos en tela de sudadera y como el color me pareció poco alegre le añadí el detalle en el culo.

I així llueixen!
Y así lucen!

Aviat un tutorial.
Pronto un tutorial.

Comentaris

  1. jaja! més que detallet, detallàs! peró tens raó el fa molt més alegre
    Ptns

    ResponElimina
  2. Respostes
    1. de fet el patró és súper senzill, són dues peces (la de davant i la de darrere). En aquest cas, per posar el detall del cul, la part de darrere queda dividida en tres, però la del davant es manté en una peça.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada