accessoris

 Avui us vull presentar les últimes adquisicions, algunes per facilitar la tasca de cosir i altres per acabar les peces amb més detall.


Hoy os quiero presentar las últimas adquisiciones, algunas para facilitar la tarea de coser y otros para terminar las piezas con más detalle


 En primer lloc, el cúter circular. A mi em va súper bé per tallar peces rectes o la roba del nen, reconec que em facilita el tall de les peces comparat amb la tisora, en teles gruixudes, primes, amb tela doble... només em falla en la tela de punt, però tot és agafar pràctica. Porta una "cuchilla" en zig-zag per aquelles teles que no es desfilen, i venen una base de tall però podeu fer servir cartró gruixut.
  
En primer lugar, el cutter circular. A mí me súper bien para cortar piezas rectas o la ropa del niño, reconozco que me facilita el corte de las piezas comparado con la tijera, en telas gruesas, delgadas, con tela doble ... sólo me falla en la tela de punto, pero todo es coger práctica. Lleva una cuchilla en zigzag para aquellas telas que no se desfilan, y venden una base de corte pero puede usar cartón grueso.



Els snaps. Jo encara no els hi he donat molt d'us, però tinc moolts projectes pensats, jeje. Van molt bé per evitar cosir el forat del botó i els botons, poden ser un toc original combinant els colors i són molt fàcils de posar.
Jo els meus els he comprat a ebay, molt baratos però amb colors limitat. He llegit que snapclic està molt bé, una empresa catalana, força bé de preu i tenen molts colors i molt xulos.

Los snaps. Yo todavía no les he dado mucho uso, pero tengo muchos proyectos pensados​​, jeje. Van muy bien para evitar coser el agujero del botón y los botones, pueden ser un toque original combinando los colores y son muy fáciles de poner. 
Yo los míos los he comprado en eBay, muy baratos pero con colores limitados. He leído que snapclic está muy bien, una empresa catalana, bastante bien de precio y tienen muchos colores y muy chulos.
 

Finalment, forrar botons. D'aparells per forrar botons hi ha dos tipus (o jo he trobat dos), un aparell tipus tenalles que és força car i aquest altre que us presento aquí. Jo el meu l'he comprar a la botiga cutie stuffs d'Etsy. Cada mida de botó implica un aparell diferent i valen uns 3€

Finalmente, forrar botones. De aparatos para forrar botones hay dos tipos (o yo he encontrado dos), un aparato tipo tenaza que es bastante caro y este otro que os presento aquí. Yo mi lo he comprar en la tienda cuttie stuffs de Etsy. Cada tamaño de botón implica un aparato diferente y valen unos 3

Comentaris

  1. Doncs ara toca treballar i ensenyar les teves creacions jaja. els Snaps (tela amb la parauleta) els trobo super bonics
    Ptonets

    ResponElimina
  2. Hola!

    Jo no acabo d'entrendre què son els snaps. És la primera vegada que ho sento. M'ho pots explicar?

    Perdó per la meva ignorància...

    M'encanta la idea de folrar botons! I pel que veig no és tan complicat com em pensava. M'ho miraré.

    ResponElimina
    Respostes
    1. hola! els snaps són botons o tanques a pressió, els típics de la roba de bebé. En breu publicaré una entrada sobre com posar-lo i ho explicaré amb més detall, però si tens cap dubte més, pregunta sense problema.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada