cc mi rincon de mariposas

Ja us vaig comentar que Dawn de mi rincon de mariposas havia organitzat un cosim plegades d'uns pantalons sarouels. Avui ha presentat l'àlbum recopilatori, el podeu veure aquí.
Jo no vaig trobar tela de punt pels meus, però com que estic preparant un tutorial de pantalons sarouels per nadons m'he colat en la seva proposta (gràcies Dawn!!) i aquí us els ensenyo.

Ya os comenté que Dawn de mi rincon de mariposas había organizado un cosemos juntas de un pantalón sarouels. Hoy ha presentado el álbum recopilatorio, lo podéis ver aquí.
Yo no encontré tela de punto por mis, pero como estoy preparando un tutorial de pantalones sarouels para bebés me he colado en su propuesta (gracias Dawn!) Y aquí os los enseño.
El tutorial el penjaré durant la setmana del nadó que organitza la pantigana (de l'1 al 7 d'abril), estigueu atents i atentes!!.
Bon cap de setmana!
El tutorial lo colgaré durante la semana del bebé que organiza la pantigana (del 1 al 7 de abril),
estad atentos y atentas!!
 Buen fin de semana!

Comentaris

  1. Perfecta la combinació d'estampats, m'agrada molt com t'ha quedat
    Bon cap de setmana

    ResponElimina
  2. He conegut el teu blog gràcies a la setmana del bebè de la Pantigana i m'ha agradat molt. Ara estem pendent dels pantalons, a veure si hem surten tant xulos com els teus.
    Felicitats!!

    ResponElimina
  3. qué bonitos!! me encantan!! y las telas!!! dónde las has comprado?

    ResponElimina
    Respostes
    1. muchas gracias! las telas son de tienda física, la naranja es felpa de Ribes i casals, y la azul es camiseta afelpada de hiper retal, ambas en Barcelona; pero en la pantigana shop podrás encontrar parecidas. El lunes tutorial!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada