concurs de montaditos

Aquest cap de setmana hem anat a una casa rural amb uns amics. Per dissabte a la nit s'havia organitzat un concurs de montaditos, cada equip havia de buscar un pinxo, tapa o montadito i preparar-lo per aquella vesprada.

Este fin de semana lo hemos pasado en una casa rural con unos amigos. Para la noche del sábado se havia organizado un concurso de montaditos. Cada equipo debía buscar un pinchom tapa o montadito y prepararlo para eso noche.
 
Aquí teniu la mostra!
Aquí está la muestra! 

Tots estaven preparats amb molta traça i bones idees: uns xampinyons farcits, "bolets" d'ou i tomàquet, broquetes de tonyina, hamburgueses delicatessen, els clàssics de sobrassada i formatge, pasta de full amb diferents farcits: brandada de bacallà o pomes i formatge, i dolços amb xocolata i fruites.

Todos estaban preparados con mucha habilidad y buenas ideas: champiñones rellenos, "setas" de huevo duro y tomate, brochetas de atún, hamburguesas delicatessen, clásicos de sobrasada con queso, hojaldre de diferentes rellenos: brandada de bacalao o manzanas y queso, o dulces con chocolate y frutas.El guanyador va ser un plàtan arrebossat amb galetes oreo.

El ganador fue un plátano rebozado con galletas oreo.
 

La meva parella i jo vam apostar per un bombó de xocolata amb cruixent i maduixes. Tot i que era molt bo, s'han de millorar alguns aspectes, quan tingui la recepta rectificada la penjaré.
 
Mi pareja y yo apostanos por un bombón de chocolate con crujiente y fresas. Aunque estaba muy bueno, hay que mejorar algunos aspectos, cuando tenga la receta rectificada la colgaré.

Aquest sopar em sembla un gran idea per fer un sopar amb força gent, és original i divertit, i tothom col·labora! L'únic consell, trieu plats freds, en aquests casos el foc "va car" i de seguida es refreda deslluïnt la creació.

Una cena así me parece una gran idea para hacer una cena con bastante gente, es original y divertido, y todo el mundo colabora! El único consejo, escoged platos fríos, en estos el fuego "va caro" y en seguida se enfrían desluciendo la creación.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada