diari d'en Noah: mamaproof


Des que tenim en Noah a casa, les sortides són ben diferents: marxem amb una motxilla plena de "per si...", moltes vegades dubtem si carrito o fular i sobretot ens preguntem a on anar i que puguem gaudir els tres. Navegant per internet vam trobar aquesta pàgina "mamaproof" una iniciativa d'unes mares que com nosaltres buscaven bons racons per descobrir i disfrutar i que es van decidir a compartir-ho amb tothom. De moment ens van descobrint racons de Barcelona i Madrid, i podeu veure les diferents troballes a la seva pàgina web o a una guia que editen i venen. A més a més, agraeixen qualsevol col·laboració externa i a poc a poc van creant un grup "d'agents mamaproof" que les ajudin a desvetllar espais familiars per gaudir.
A nosaltres ens va agradar molt la idea, i ens vam engrescar, ara quan sortim de casa portem els ulls més oberts per compartir els descobriments, properament gaudirem d'un cap de setmana a Tarragona al festival Minipop, com a corresponsals, jeje.

Seguirem informant ;)

Però m'agradaria animar-vos a descobrir i compartir els llocs de les vostres ciutats i pobles on gaudiu amb els peques, els amics i la família.


Desde que tenemos a Noah en casa, las salidas son bien diferentes: nos vamos con una mochila llena de "por si ...", muchas veces dudamos si carrito o fular y sobre todo nos preguntamos a dónde ir y que podamos disfrutar los tres. Navegando por internet encontramos esta página "mammaproof" una iniciativa de unas madres que como nosotros buscaban buenos rincones para descubrir y disfrutar y que se decidieron a compartirlo con todo el mundo. De momento nos van descubriendo rincones de Barcelona y Madrid, y se pueden ver los diferentes hallazgos en su página web o en una guía que editan y venden. Además, agradecen cualquier colaboración externa y poco a poco van creando un grupo de "agentes mamaproof" que less ayuden a desvelar espacios familiares para disfrutar.
A nosotros nos gustó mucho la idea, y nos animamos, ahora cuando salimos de casa llevamos los ojos más abiertos para compartir los descubrimientos, próximamente disfrutaremos de un fin de semana en Tarragona, en el festival Minipop, como corresponsales, jeje.

Seguiremos informando;)

Pero me gustaría animaros a descubrir y compartir los lugares de vuestras ciudades y pueblos donde disfrutar con los peques, los amigos y la familia.


Comentaris