re-vaca


Avui us vull parlar d'una bona iniciativa.
Molta gent de Barcelona haureu sentit parlar de la botiga "la mama vaca", és un lloc de criança respectuosa que des del dia 25 de maig compta amb una secció de roba de 2a mà per nens. La porta una noia molt agradable, la Ingrid, que molts coneixereu per què fins fa no gaire s'encarregava de la Ludoteka de Gràcia. Ara s'ha centrat en la tasca de donar una vida més llarga a la roba infantil que sovint queda nova, ja que els nens creixen tant ràpid que no dona temps a aprofitar-la. En aquest espai trobareu roba de tot tipus a molt bon preu i també té una petita secció de roba nova i molt original  a preus outlet.
A més a més, al trobar-se dins la botiga mamavaca coneixereu aquest lloc tant tendre amb articles nous per a nadons, mares i nens i a on també fan moltes activitats pensades per a famílies com ioga, dansa o estimulació musical.

Des d'aquí us vull animar a visitar "mama vaca" i la seva secció "re-vaca" a Rambla del prat, 25, Barcelona. Amb la idea d'allargar la vida útil de les peces de roba dels petits de la casa, podeu comprar i també la podeu vendre; i si aquesta opció us queda massa lluny, penseu en regalar la roba als amics i amigues o a donar-la a diferents associacions.



Hoy os quiero hablar de buena iniciativa. 
Mucha gente de Barcelona habrá oído hablar de la tienda "la mama vaca", es un lugar de crianza respetuosa que desde el día 25 de mayo cuenta con una sección de ropa de 2a mano para niños. La lleva una chica muy agradable, Ingrid, que muchos conoceréis por qué hasta hace poco se encargaba de la Ludoteka de Gracia. Ahora se ha centrado en la tarea de dar una vida más larga a la ropa infantil que a menudo queda nueva, ya que los niños crecen tan rápido que no da tiempo a aprovecharla. En este espacio encontraréis ropa de todo tipo a muy buen precio y también tiene una pequeña sección de ropa nueva y muy original a precios outlet. Además, al encontrarse dentro de la tienda mamavaca conoceréis este lugar tanto tierno con artículos nuevos para bebés, madres y niños y donde también hacen muchas actividades pensadas para familias como yoga, danza o estimulación musical.


Desde aquí quiero animar a visitar "mama vaca" y su sección "re-vaca" en Rambla del prat, 25, Barcelona. Con la idea de alargar la vida útil de las prendas de los pequeños de la casa, se puede comprar y también se puede vender, y si esta opción le queda demasiado lejos, pensad en regalar la ropa a los amigos y amigas o darla a diferentes asociaciones.

Comentaris

  1. A casa no es llença res, tot arriba i retorna cap els amics. Al meu fill li encanta rebre roba d'amics seus, jejeje

    ResponElimina
  2. jo sóc l'escombriaira oficial del poble ho arreplego tot! o sigui que m'alegra moltíssim de veure que hi ha gent que engegen iniciatives com aquesta. Si algun dia baixo a Barna passaré a veure-la
    Ptns

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada