mi mei tai

sóc una amant del "porteo", m'agrada portar en Noah ben a prop i ell va molt a gustet. A casa fèiem servir un fular per portar al peque però ara que ja comença a pesar no era tan còmode, sovin quan fèiem llargues passejades els tirants del fular es clavaven.
Vam estar valorant diferent alternatives. Hem provat la motxilla boba (gràcies Paula!), però no ens va fer el pes. Poc a poc, la idea va anar prenent cos en forma de mei tai, però no tenia ni idea de per on començar.

Soy una amante del porteo, me gusta llevar a Noah bien cerca y él va muy a gusto. En casa utilizamos un fular para el porteo, pero el peque cada vez pesa más y cada  días es menos cómodo: en  largos paseos las tiras del fular se clavan.
Hem estado valorando diferentes alternatives. Provamos la mochila boba (gracias Paula!) pero no nos convenció. Poco a poco, la idea fue cogiendo forma de mei tai pero no tenía ni idea de por donde empezar.


Vaig contactar amb Cayemore de Costuras en el corazón perquè sabia que ella cus mei tais a mimei. Em va orientar molt en els materials i em va adreçar al tutorial de la seva web. Juntament amb aquesta informació i un altre tutorial  de Zapaburu aquest cap de setmana he cosit un mei tai "híbrid". Híbrid perquè a la cintura porta tanques de motxilla en comptes de llaçada, ja que això em va semblar moly més pràctic.Contacté con Cayemore de Costuras en el corazón porque sabía que cosía mei tais en mimei. Me orientó mucho en los materiales y me pasó  el tutorial de su web. Con esta información y otro tutorial de Zapaburu este fin de semana he cosido un mei tai "híbrido". Híbrido porque en la cintura lleva cierres de mochila en lugar de lazada, esta opción me pareció más práctica.

Els tirants del mei tai van amb guata doble amb una llargada d'1 metre.
A la cintura porta guata senzila i una tanca de motxilla de 5 cm.
No vaig trobar cap tutorial de caputxa, i ha quedat petita i per això no li he posat els snaps encara, tinc pendent arreglar-ho. Tot i que en Noah és molt reaci a caputxes.


Los tirantes del mei tai van con guata doble y un largo de  1 metro.
En la cinura lleva guata sencilla y un cierre de mochila de 5cm.
No encontré ningún tutorial de capucha y ha quedado pequeña,  por eso no lleva snaps todavía. Tengo pendiente arreglarlo, aunque Noah es muy reacio a capuchas.

Comentaris

  1. qué bonito!! y qué telas más chulas!! yo creo que a nosotros ya se nos han pasado estos momentos... qué tierno!!

    ResponElimina
  2. una proposta molt interesant a part de molt xula. Amb tu sempre aprenc coses noves peró les parauletes no se'm queden jaja
    Ptns

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada