tester de pompadour

M'agraden molt les infusions, tés, tiles, camamilles, rooibos...
a l'hivern sempre fan ganes de prendre un té calentó. Però a l'estiu la cosa canvia, tot i que les podria deixar refredar o afegir glaçons, em fa mandra fins i tot fer bullir l'aigua, fa massa calor!!

Me gustan mucho las infusiones, tés, manzanillas, tilas, rooibos...
en invierno siempre me apetece prepararme una taza calentita de té. Pero en verano la cosa cambia, aunque las podría dejar enfriar o añadir hielo, me da pereza incluso hervir el agua, hace demasiado calor!!!

Em van oferir tastar una beguda nova de pompadur, unes infusions fredes. Així que em vaig animar.

Me ofrecieron probar una bebida nueva de pompadur, unas infusiones frías. Así que me animé.

Aquest és el pack de prova que em van enviar. Una capsa de mostra i una capsa de cada varietat (poma i hibiscus, té verd amb hierbabuena i té amb llimona).
Per preparar-les s'ha d'afegir aigua (a uns 15º) i deixar infusionar, després es pot afegir gel o endolçar al gust.


Este es el pack de prueba que me enviaron. Una caja de muestra y una caja de cada variedad (manzana con hibisco, té verde con hierbabuena y té con limón).
Para prepararlas hay que añadir agua (a unos 15º) y dejar infusionar, después se puede añadir hielo o azúcar al gusto.

Després de tastar les tres varietats puc dir que estan força aconseguides. Són begudes refrescants i força ràpides de preparar, a més a més, no tenen sucres ni gas.

Después de probar las tres, puedo decir que están bastante conseguidas. Son bebidas refrescantes y bastante rápidas de hacer, y no tienen ni gas ni azúcares.

La que més m'ha agradat ha estat la de poma. Té un aroma molt àcid i és "fresca", una beguda molt d'estiu. Us poso els ingredients: hibiscus blanc, poma, hibiscus, gavarrera, aroma de flor de saüc, aroma de poma i flor de saüc.

A mi la que más me ha gustado es la de manzana. Tiene un aroma muy ácido a manzana y es muy "fresca". Os pongo los ingredientes: hibisco blanco, manzana, hibisco, escaramujo, aroma de flor de saúco, aroma de manzana y flor de saúco.

Un més clàssic, el té amb llimona. La veritat és que d'aquest hi ha poca cosa a dir, conserva el gust original de preparar un bon té i afegir un tall de llimona. És molt refrescant.
Ingredients: té negre, hisbiscus, arrel de regalèssia, extracte de té, aroma de llimona i pell de llimona.

Uno más clásico, el té con limón. La verdad es que de éste hay poco que decir, conserva el sabor original de una buena taza de té con una rodajita de limón. Es muy refrescante.
Ingredientes: té negro, hibisco, raíz de regaliz, extracto de té, aroma de limón y corteza de limón.


I finalment, el té verd amb menta. Té un intens aroma a menta (una mica massa pel meu gust). Tot i que també és bo, és el que menys m'ha agradat (sóc més clàssica i el prefereixo calent).

Y finalmente, té verde con hierbabuena. Este es el que menos me ha gustado (soy más clásica y lo prefiero en caliente, jeje). Para mi gusto tiene demasiado olor a menta-hierbabuena.

En resum, em semblan una bona alternativa als refrescos més convencionals, i una opció més còmoda que fer batuts o sucs casolans. Una bona beguda per aquestes caluroses tardes d'estiu.


En resumen, me parecen una buena alternativa a los refrescos más convencionales, y una opción más sencilla que preparar batidos o zumos caseros. Una buena bebida para estas calurosas tardes de verano.

Us poso els enllaços de les pàgines web de pompadour per si voleu saber més sobre la marca o els productes.

Os pongo los enlaces a la página web de pompadour por si queréis saber más sobre la marca o sus productos.


Comentaris