disfresses per nadal

Aquest any estem ajudant una miqueta als "elfos" del Pare Noel. :-)

Este año estamos ayudando un poco a los elfos de Papá Noel :-)

Van encarregar una disfressa: "Llum, foc... destrucció..."
Una disfressa de Son Goku per un nen ben aixerit.
Ha estat una bona feinada però molt interessant. Inventant patrons, adaptant patrons i provant costures noves... és la primera vegada que faig una costura invisible. Hauré de seguir practicant.

Me encargaron un disfraz: "Llum, foc... destrucció" (desconozco la letra en castellano)
Un disfraz de Son Goku para un niño muy simpático.
Me ha llevado un buen trabajo hacerla, pero ha sido muy interesante. Inventando patrones, adaptando otros y probando costuras nuevas. Me he estrenado con la costura invisible, y tengo que seguir practicando.

La disfressa consta d'un pantaló ample, una samarreta i una armilla. A més a més, porta el cinturó i unes "canelleres". La roba blava és de tipus samarreta, i la taronja d'estil loneta (vaig fugir del típic "ras" de les disfresses, no m'agrada gens treballar amb el "ras").
La cintura del pantaló és ajustable per tal que quedi ben adaptat, i l'armilla porta una cremallera a l'esquena perquè sigui més fácil de posar i treure.

El disfraz está formado por un pantalón ancho, una camiseta y un chaleco. Además, lleva el cinturón y las muñequeras. La tela azul es de tipo camiseta, y la naranja de estilo lone (me escapé del típico raso de los disfraces... no me  gusta nada coserlo).
La cintura del pantalón es ajustable para que quede bien adaptado, y el chaleco lleva una cremallera en la espalda para que sea fácil de poner y quitar.Bon nadal!!


 Feliz navidad!!

Comentaris

  1. Amb cremallera i tot!! Genial!! A mi tampoc m'acaba d'agradar el "ras", fa de disfressa barata, trobo... (i que ho digui jo, reina de les gangues té gràcia!! Jajaja )
    Bon any guapa!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada