un detallet per Nadal

Els dies previs a la nit de nadal, vaig estar fent costuretes exprès.
Entre elles vaig fer tres necessers, tots ells diferents.
Dos s'en van anar per les mestres de l'escola bressol d'en Noah, i el tercer pel meu amic invisible.

Los días previos a Noche Buena estuve liada con cosuras exprés.
Entre ellas hice tres neceseres, todos diferentes.
Dos se fueron al cole de Noah, para sus maestras, y el tercero viajó por correos hasta mi amiga invisible.

Un és molt senzill, es tracta d'una bosseta molt fàcil de fer, però que queda graciosa. Està feta amb un retall i un pedaç d'un texà per reciclar. Tanca amb una cremallera normal.Uno fue una costura muy sencillita. Una bolsa fácil de hacer pero que queda resultona y útil. Hecha a partir de unos retales y trozo de tejano para reciclar. Cierra con una cermallera normal.

L'altre és una mica més elaborat, i és el que més ha triomfat a casa. En negre i vermell, amb topos (iujuu, jeje). Es tracta d'una bosseta senzilla amb forro interior, i que tanca amb una solapa, Porta una cremallera per tancar la bossa, i la solapa es tanca amb un botó que vaig folrar amb la mateixa tela que la bossa (tutorial per forrar botons aquí).Otro es un poco más elaborado, y es el que más ha triunfado en casa. En negro y rojo y con topos (iujuu, jeje). Se trata de una bolsa sencilla con forro interior y que además cierra con una solapa. Lleva una cremallera para cerrar la bolsa, y la solapa un botón forrado con la tela de la bolsa (tutorial para forrar botones aquí).I el tercer és un necesser un pèl complicat. Porta forro interior i una de les cares fa unes bosses que ensenyen una altra tela. Amb tela vichy i vermell per combinar. Tanca amb una cremallera.
El vaig veure a cortocosoymelopongo i em va fer curiositat fer-ne un. Aquí el tutorial, és un vídeo en alemany, també disponible en anglès, però només amb les imatges s'entén bé.Y el tercero es un neceser un poco más elaborado. Lleva forro interior y una de las caras haces unas bolsas que muestran otra tela en contraste, Cierra con cremallera.
Lo vi en cortocosoymelopongo y me hacía curiosidad coser uno. Aquí el tutorial,es un vídeo en alemán, también disponible en inglés, pero sólo con las imágenes se entienden bien.Els tres anaven acompanyats per uns sabons artesans i 100% naturals que han fet els alumnes d'un centre d'educació especial amb moltes ganes d'anar de viatge de fi de curs.


Los tres iban acompañados por unos jabones artesanos y 100% naturales que hacen los alumnos de un centro de educación especial con muchas ganas de irse de viaje de fin de curso.Comentaris

 1. qué bonitos! me encanta el de la solapa!! me parece super original. Qué buena lo de los jabones! es una idea estupenda.

  ResponElimina
 2. Una idea fantastica. Tm quedo amb el negre i vermell
  Acabeu de passar unes bones festes

  ResponElimina
 3. En vull un com el vermell i negre. M'agrada molt.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada