reciclyng friday: camisetas

Una proposta de reciclatge. Tinc guardades moltes samarretes per reciclar, però sovint no sé en què fer-les servir. I m'encanta comprar teles, els veig mil i una possibilitats, però a vegades no trobo on ubicar-les sense que desllueixin.
Aquesta vegada hem buidat dos calaixos, el de la roba per reciclar i el de les teles que esperen la tissora.
Una propuesta de reciclaje. Tengo guardadas muchas camisetas para reciclar, pero muchas veces no sé cuándo usarlas. Y me encanta comprar telas! (es un vicio), veo mil y una posibilidades, pero a menudo no acabo encontrando un proyecto "digno".
Esta vez he vaciado dos cajones, el de la ropa para reciclar y el de las telas que esperan la tijera.

Tenia pendent fer algunes samarretes pel Noah. Per fi ha arribat el dia! I aquesta setmana he estat fent costura en sèrie.
Un patró. 3 samarretes. Una tela estampada i una llisa. La tela estampada és punt de Cal Joan i la llisa reciclada de samarretes velles. Només he pogut acabar una samarreta, les altres dues tenen pendents els colls i les vores, esperem que aquest cap de setmana trobi un ratet de costura i sinó ja per Nadal. Aquesta vegada el coll l'he fet com un puny, i la vora amb una puntada de la overlock, que tinc la màquina normal en prèstec ;)
Tenía pendiente hacer algunas camisetas para Noah. Por fin ha llegado el día! Y esta semana he estado haciendo costura en serie.
Un patrón (raglan ottobre). 3 camisetas. Una tela estampada y otra lisa.
La tela estampada es punto de Cal Joan y la lisa reciclada de camisetas viejas. Sólo he podido acabar una camiseta, las otras tienen pendiente cuello y dobladillo, espero encontrar un ratito esta semana, sino ya para navidad.
Esta vez el cuello lo he hecho con un puño y el dobladillo con overlock, que la máquina normal está en un préstamo ;)

Quan li vaig emprovar va dir que ja no se la volia canviar, jeje. Estrenada!!
Cuándo se la probó dijo que ya no se la quería cambiar, jeje. Estrenada!!


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada