kcw 2016: John Deere

Aquest any el tema de la kids clothes week era JOGUINES. En un primer moment no sabia què fer... joguines? roba de joguines? fer roba amb joguines? (cosir amb una màquina de cosir de jugar pot ser un bon repte)
Este año el tema de la kids clothes week era JUGUETES. En un primer momento, no sabía qué hacer... juguetes? ropa para jueguetes? hecha con juguetes? (coser con una máquina de juguete podría ser un buen reto)

però em van posar al bon camí: em podia inspirar en alguna joguina i fer alguna peça relacionada, o senzillament roba que fos per jugar. Aquesta segona opció és poc repte, ja que tota la roba que cuso pel Noah i pel Gael (tot i que, pobre, casi no li cuso res) és per jugar.
pero me pusieron en el buen camino: me podía inspirar en algún juguete y hacer alguna pieza relacionada, o simplemente ropa para jugar. Esta segunda opción es poco reto, ya que toda la ropa que hago para Noah y Gael (aunque pobre casi no le coso nada) es para jugar.

Amb l'impluls de la kcw m'he animat a començar la temporada primavera/estiu '16 i com a repte cosir tot el que puguin necessitar, és a dir, evitar comprar la majoria de coses. I així agenda i boli en mà he començat a "dissenyar" la temporada i estrenar-la. Ens iniciem amb un bàsic: samarretes raglan, patrón ottobre. El meu repte per aquesta setmana era com a mínim enllestir una i... repte aconseguit!!! Per fer honor a la temàtica he deixat feta una de tractors. Sí, poc original; he vist vàries fotos amb aquest estampat i fotos similars. Peeeero, què hi farem. Tenia la tela al cap fa mooolts dies, i la foto també.

con el impulso de la KCW me he animado a empezar la temporada primavera/verano '16 y como reto personal, coser todo lo que puedan necesitar, y evitar comprar la mayoría de cosas. Y así agenda y boli en mano he empezado a "diseñar" la temporada y estrenarla. Me he iniciado con un básico: camiseta raglán patron ottobre. Mi reto para esta semana era como mínimo coser UNA camiseta y... reto conseguido!!! Para hacer honor a la temática he empezado con tractores. Sí, poco original, ya he visto varias parecidas en foto y estampado. Peero que se le va a hacer!! tenía la tela en la cabeza y la foto, de hace días.

Avui el model m'ha deixat fer-li un parell de fotos amb moooolta desgana, així que "esto es lo que hay", però com a mínim hi ha un model (qui no es conforma és perquè no vol).

El modelo se prestó con desgana a una mini sesión de fotos.Cada dia treu per jugar tots els cotxes que té amb tractors i excavadores de tota mida i avui li ha donat per la bateria.
Cada día se pone a jugar con toodos los coches y tractores que tiene, pero hoy no. 
Hoy le ha dado por la batería.A punt per acabar he deixat dues samarretes més, que participarien a la categoria roba per jugar.
a punto para acabar he dejado dos camisetas más, que participarían en la categoría ropa para jugar.Totes les teles són de punt i comprades als Encants o Cal Joan.


Bona setmana!!
Comentaris

  1. doncs jo no havia vist aquest estampat i m'encanta el trobo força encertat per la canalla (i no tant canalla?.Les samarretes li queden fantàstiques al model tant eixerit que tens i el devantal és lo més ;)
    Ptns

    ResponElimina
  2. ualaaaa aquí también son de todo tipo de vehículos!! qué chulas!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada