"cobertor" per a portabebés

després de 3 mesos hem aconseguit portar el petit amb el fular portabebés, però ara a l'hivern ficar-lo amb l'abric és força complicat, i si vas a botigues o interiors fa molta calor, però quan tornes al carrer fa fred... buscant per internet mi rincon de mariposas em va donar la solució, un cobertor per a portabebés que es fa en tres dies! ella va proposar un cose con nosotras però jo no vaig arribar a temps, al seu blog va deixar un tutorial i ara, encara que sigui tard, ja està fet.
Aquí el teniu!


después de 3 meses hemos conseguido llevar al pequeño con el fular portabebés, pero ahora que es invierno meterlo con abrigo es bastante complicado, y si vas a tiendas o sitios cerrados hace mucho calor, pero al salir a la calle hace frío... buscando por internet mi rincon de mariposas me dio la solución, un cobertor para portabebés que se hace en tres días! ella propuso un cose con nosotras pero yo no llegué a tiempo, en su blog hay un tutorial y ahora, aunque un poco tarde, ya está hecho.
Aquí está!

Comentaris

  1. T'ha quedat molt xulo!! Quan tengui una estona d'ordinador l'afegeixo
    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. moltes gràcies!! amb el teu tutorial ha sigut bastant facilet tot i que haig de millorar la costura, que no estic acostumada a peces tan grans... :P
      una abraçada!

      Elimina
  2. En directe llueix molt i es veu el peque molt a gustet

    ResponElimina
    Respostes
    1. el peque li encanta! el mocador és màgic, el posem allà i es relaxa de seguida. I amb el cobertor més fàcil i còmode, ja que ens estalviem jaquetes i abrics. De nou gràcies a la Dawn de Mi rincón de mariposas i recomanar-li a tothom aquest cobertor.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada