KWC: spring 2013 dia 6

La  KWC és una iniciativa per cosir roba per nens i nenes, així durant aquesta setmana hauríem de cosir al menys una hora al dia. Bé, jo sovint no disposo ni d'una hora a la setmana! però ahir vaig aconseguir una estoneta per començar a cosir peces primaverals amb robes primetes, que ja fa bon temps i comença a fer calor (tot i que aquesta setmana està plovent, així tinc més marge per cosir la roba d'estiu, jeje).

Vaig cosir aquests pantalonets. La tela del petit príncep és d'un pijama que tenia trencat i la groga és roba de punt que em van regalar.
Tutorial aquí.

A veure si tinc temps de cosir alguna cosa abans de diumenge a la nit.
Bon cap de setmana!!

La KWC es una propuesta para coser ropa para niños y niñas, así durante esta semana deberíamos coser al menos una hora al día. Bueno, yo muchas veces no tengo ni una hora a la semana! pero ayer conseguí un ratito para empezar a coser piezas primavera con telas finitas, que ya hace buen tiempo y empieza a hacer calor (aunque esta semana està lloviendo, pero así tengo más margen para coser la ropa de verano, jeje)

He cosido estos pantaloncitos. La tela del principito es de un pijama que tenía roto, y la amarilla es tela de punto que me han regalado.
Tutorial aquí.

A ver si tengo tiempo de coser algo más antes de mañana por la noche.

Buen fin de semana!!

Comentaris

  1. Calor? fa dos dies que no para de nevar!
    M'agrada molt la combinació de colors i teixits. Segur que el xicot anirà rebufó!
    Ptns

    ResponElimina
  2. fins la setmana passada feia molta calor!! però de dijous cap a aquií, que no para de ploure...

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada